Mr N. Overeem

Mr N. Overeem LinkedIN Mr N. Overeem E-mail Telefoon

n.overeem@salval.com
+31(0)70 351 21 24

Mr N. Overeem (Natasja) heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit Leiden en is advocaat sinds 1997. Zij was jarenlang  partner bij Maaldrink Vermeulen Grooss en houdt sinds 2014 praktijk bij Salomons van der Valk Advocaten. 

Natasja houdt zich bezig met het geven van adviezen en voeren van gerechtelijke procedures in de algemene praktijk, waarbij zij in het bijzonder richt op huurrecht, VVE-recht, burenrecht en problemen rond de aan- en verkoop van vastgoed in de ruimste zin, van woningen tot portefeuilles. Daarnaast heeft zij, zowel in als buiten rechte, veel ervaring met onrechtmatige kredietopzeggingen door banken.

Natasja hecht aan een goede relatie met haar veelal vaste cliënten en zal altijd een gedegen afweging maken tussen procederen en het zoeken naar een  oplossing op maat. Haar werkwijze wordt als direct en prettig ervaren. In haar vrije tijd doet zij veel aan sport.

Aan het woord Natasja Overeem: 'Het allerbelangrijkste in de relatie met mijn cliënten is, dat zij mij  hun vertrouwen schenken en dat ik dat vertrouwen verdien, omdat ik  oprechte adviezen geef, ook als dat soms niet strookt met de wensen van mijn cliënt. Het gaat erom daar samen uit te komen. Ik ga voor het maximale resultaat, zowel in als buiten rechte.’