Mr M.L. Wierstra

Mr M.L. Wierstra LinkedIN Mr M.L. Wierstra E-mail Telefoon

wierstra@salval.com
+31(0)70 351 21 24

Mr M.L. Wierstra (Maartje) heeft gestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam en aan de Universiteit Utrecht waar zij de masters privaatrecht - met de nadruk op familierecht - en strafrecht behaalde. Tijdens haar studie heeft zij door stages ervaring opgedaan in de advocatuur in zowel binnen- als buitenland. In 2012 is Maartje als advocaat beëdigd en zij heeft gewerkt bij Maaldrink Vermeulen Grooss Advocaten en vervolgens bij Beelaerts Advocaten. Sinds 2016 houdt zij praktijk bij Salomons Van der Valk Advocaten.

Maartje is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Zij heeft een gevarieerde praktijk en houdt zich bezig met het adviseren en procederen over (echt)scheidingszaken en daaraan gerelateerde onderwerpen, zoals onder meer op het gebied van gezag, verdeling van zorg- en opvoeding en alimentatie. Ook als mediator staat zij cliënten in deze zaken bij. Maartje is aspirant-lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators.

Daarnaast is Maartje gespecialiseerd in het strafrecht. Zij behandelt uiteenlopende strafzaken, zoals diefstal, (huiselijk) geweld, drugszaken, verkeerszaken, zedenzaken en levensdelicten.

Maartje is bevlogen en resultaatgericht. Met haar ervaring en eerlijkheid zorgt zij dat u optimaal wordt bijgestaan.