Mr C.P. Wesselink - van Dijk

Mr C.P. Wesselink - van Dijk LinkedIN Mr C.P. Wesselink - van Dijk E-mail Telefoon

c.p.wesselink@salval.com
+31(0)70 351 21 24   + 31(0)6 53637197

Mr. C.P. Wesselink-van Dijk (Clara) is sinds 2006 werkzaam als advocaat en is sinds 2008 verbonden aan Salomons van der Valk Advocaten. Zij heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen met als afstudeerrichting Strafrecht. In het kader van haar studie heeft zij een aantal maanden gewerkt bij het Openbaar Ministerie in Washington D.C., Verenigde Staten.

Clara is gespecialiseerd in het strafrecht en het jeugdrecht. Zij behandelt strafzaken in de ruimste zin van het woord. Zij treedt met enige regelmaat op in zogenaamde 'mega-zaken’ en behandelt onder andere grote drugszaken, zedenzaken, geweldszaken en fraudezaken. Maar ook met ´kleinere´ zaken, zoals een winkeldiefstal of eenvoudige mishandeling bent u bij Clara aan het goede adres. Clara vindt dat elke zaak, groot of klein, een deskundige aanpak en betrokken advocaat verdient. Het is immers úw zaak.

Naast de 'gewone’ strafprocedures behandelt Clara ook aan het strafrecht gelieerde zaken, zoals ontnemingsprocedures, procedures rondom de voorwaardelijke invrijheidstelling en penitentiaire zaken (klachten van gedetineerden). Clara staat verdachten bij in alle fases van het geding, vanaf de advisering vóór het eerste verhoor tot de procedures bij de rechtbank, het hof en in cassatie.

Op het gebied van jeugdrecht behandelt Clara zowel jeugdstrafzaken als jeugdbeschermingszaken, zoals ondertoezichtstellingen en (gesloten) uithuisplaatsingen.

Clara heeft de Opleiding Specialisatie Strafrecht en de Opleiding Specialisatie Jeugdrecht van het Willem Pompe Instituut afgerond. Zij is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten en van de Haagse Vereniging van Jeugdrechtadvocaten.

Voor spoedeisende zaken (zoals een aanhouding of een doorzoeking) is Clara ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar op 06-53637197.